Lace edgings, reunapitsejä

Reunapitsejä1

I have so many crocheted edgings lying around in my needlework baskets that I´ll never get around to using them all. Partly the problem is that the most tedious part of crocheting or knitting is always the sewing together so this week-end I decided to tidy one basket of a towel that I had pinned the edging onto last summer! Here are some of the other laces I found in my basket too.

Viime kesästä asti on ompelukorissani odotellut pyyhe johon olin nuppineuloilla kiinnittänyt reunapitsit. Siivosin korin viime viikonloppuna ja sain työn valmiiksi. Tein ensin pienellä virkkuukoukulla rivin kiinteitä silmukoita pyyhkeen reunaan ja sitten virkkasin siihen kiinni pitsin. Kuvaan käärin koristani löytyneet muutkin reunapitsit jotka odottelevat pääsyä esille.

To add some colour to this post here are some of my favourite flowers again on my mother´s old children´s chair – which I think makes a wonderful flower stand 🙂

Punaiset leinikit tuolilla     Punainen leinikki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s